Wellness anders bekeken: Metanoia opent deuren te Ekeren

De opening van het infrarood- en saunatherapiecentum Metanoia in hartje Ekeren voegt in onze regio een volstrekt nieuwe dimensie toe aan wellness. Daarvan kunnen alle buurtbewoners zich komen overtuigen op de opendeurdag van de nieuwe zaak op zondag 17 april tussen 10 en 17 uur. Zich beter voelen blijft niet langer het privilege van wie zich al goed in zijn vel voelt. Metanoia richt zich immers graag tot mensen die klassieke kuuroorden tot nog toe al te vaak vermeden.
Wie onder rugklachten gebukt gaat of lijdt aan ademhalingsproblemen kan voortaan in Metanoia terecht. In gezelschap van mama of papa zijn kinderen met chronische verkoudheden welkom voor een weldadige stoomkuur. Natuurlijk opent de nieuwe zaak maar wat graag ook zijn deuren voor wie zich eens helemaal wil laten ‘ontprikkelen’. Volledige ontspanning blijft geen loze belofte in het kleinschalige, familiale kader van Metanoia.
Gastvrouw, zaakvoerder en pedagoge Karijn Van Campen zal er zich op toeleggen om de verschillende essences en verzorgingsproducten ambachtelijk te bereiden. Metanoia beschikt over een Klaffs ® sauna, een infraroodhut met lange golf, een stoombad, regendouches, een buitendouche, verwarmde zitbank, warme en koude voetenbaden en nek- en rugontlastende zetels. Het spreekt voor zich dat de leden van de lokale pers bijzonder welkom zijn om Metanoia te ontdekken als unieke meerwaarde in het kuuraanbod in Polder, Voor- en Noorderkempen.
Graag tot 17 april.
Oosterlinckhoflaan 32,  te 2180 Ekeren – gsm 0484 10 42 30

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *