Wegenwerken A12 Ekeren – Antwerpen-Noord: 7 mei ook werken in de richting van Antwerpen

Zoals onlangs aangekondigd voert het Agentschap Wegen en Verkeer van zaterdag 7 tot maandag 23 mei werken uit op de A12 ten noorden van Antwerpen. Tussen het op- en afrittencomplex Ekeren en het knooppunt Antwerpen-Noord wordt een weefstrook aangelegd en een rijstrook verlengd om de doorstroming te verbeteren. Door een bijkomend werk zal op 7 mei echter ook richting Antwerpen kortstondig hinder te verwachten zijn.
Van 7 tot en met 20 mei worden werken uitgevoerd in de rijrichting van Nederland waar de linkerrijstrook verlengd wordt. Tijdens het weekend van 20 mei wordt richting Antwerpen de weefstrook aangelegd. Toch zal er ook al op zaterdag 7 mei kortstondig moeten gewerkt worden in de richting van Antwerpen. Vanaf 7u ’s morgens wordt er een herstelling uitgevoerd aan het wegdek. Onder gunstige omstandigheden zijn deze werken rond de middag afgerond. Tijdens deze werkzaamheden zal het verkeer richting Antwerpen tijdelijk maar over één rijstrook kunnen rijden.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder