Weg dat zwerfvuil!

Het gemeentebestuur ziet met lede ogen aan hoe bermen en straten ontsierd geraken door afval: sluikstort en zwerfvuil.   Aardig wat burgers kunnen het echt niet laten,  ‘sloddervos’  te zijn en blikjes frisdrank zomaar links en rechts weg te kieperen… Weg is weg heet dat dan. En zullen we dan maar zwijgen van sigarettenpeuken, papiertjes en andere nietszeggende rommel?  En ja hoor, ook zogenaamde wielertoeristen nemen het niet zo nauw… Misschien leren die het wel van die andere, ‘échte’ wielervedetten?
De gemeente raadt aan om afval  niet op straat of in de natuur maar wel te bergen in de vuilnisbakken, waar dat vieze boeltje meer dan thuishoort.
En dan nog iets: de gemeente Brasschaat bezit een tiental hondenweides. Hoe komt het dan toch dat  ‘dikke en dunne bruine hondenpoep’ de bermen en voetpaden blijven ontsieren?  De hondenbaasjes zorgen er wel voor dat  ‘hunnen Blakkie’ zijn strontje niet voor de eigen huisdeur legt… want dat kan nu toch eenmaal niet….  Wat ik vind?   Proper is een veel netter woord dan  kak…!            erjee.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *