Waterpret voor alle leeftijden op het WK Buikschuiven in Zandvliet

buikschuiven
Vanaf een grote ingezeepte schans komen de deelnemers naar beneden geraasd en landen in  een groot zwembad. Wordt u de nieuwe wereldkampioen buikschuiven?
Het WK Buikschuiven gaat zijn vierde editie in. Vanaf een grote stelling van 7 meter hoog vertrekken 2 lange plastieke banen. Deze worden perfect glad gehouden door veel water, honderden liters schuim en ‘baancommissarissen’ die alles in het oog houden.  Ook is er een kortere schans die uitkomt in een zwembad. Een tip om goed te landen: een goede start nemen, plat op de buik en gaan!
In verschillende disciplines strijden de deelnemers voor de titel. Zo is er de afstandsronde, bel-ronde, freestyle, touch-the-monkey,… Zowel individueel en als groep kan u deelnemen. Ook aan de kleinsten is gedacht met een speciale kidsronde voor kinderen van 3 tot en met 13 jaar. Winnaars worden beloond met een beker, medaille en eeuwige roem als wereldkampioen in één van de disciplines.
Voor bezoekers en supporters is het WK ook een hele belevenis. U kan genieten van de spectaculaire stunts van de deelnemers in een leuke strandsfeer. Natuurlijk mag een cocktailbar en foodcorner niet ontbreken.
’s Avonds is het tijd om de benen los te gooien met een optreden van Vic Smetley and the Bastards. Nadien kan u een dansje placeren op het ‘strandbal’ met DJ Marcin en DJ Jeffius.
WK Buikschuiven, Terrein aan de Leeuw van Vlaanderen, Antwerpsebaan 413, Zandvliet – Deelname gratis
Vooraf inschrijven: info@wkbuikschuiven.be – www.wkbuikschuiven.be
Programma:
zondag 14/8:  13.30 uur: start buikschuiven, inschrijven vanaf 12u30 uur
18 uur: prijsuitreiking
19 uur: optreden Vic Smetley and the Bastards
22 uur: DJ Marcin en DJ Jeffius

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *