Ward Ivens is niet meer

Ivens-Ward
De gekende ondernemer Ward Ivens, die een reusachtig bedrijf oprichtte en vooral opslagtanks plaatste in de chemische industrie in de Antwerpse haven, is op 86-jarige leeftijd overleden. Hij was weduwnaar van Jeanne Bruyninckx.
Ward werd geboren in Kapellen op 8 juli 1930 en nam het kleine bedrijfje van zijn vader over, dat vooral ketels voor huisverwarming en serres maakte. Toen er steeds meer vraag kwam naar tanks, verhuisde de zaak naar de Leugenberg en in 1979 naar de haven bij de Lillobrug. Dochter Greet zou daar als CEO de zaak nog uitbreiden en de grootste tanks bouwen voor de chemische industrie. Er werd ook een kraan- en vervoersbedrijf opgericht. De onderneming was zo groot dat Ward per fiets door de hallen reed. Hij was elke morgen om 6u present en eindigde zijn dag pas om 18.30u. Er wordt afscheid genomen op dinsdag 16 augustus om 11u in de hoofdzetel van het bedrijf in de Noorderlaan 710 in Lillo. De asurne blijft in de vertrouwde omgeving. Wij wensen de familie, die zeer gehecht bleef aan de Polder, veel sterkte toe en brengen in ons magazine een uitgebreider in memoriam. (sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder