Waar is da feestje? Hier is da feestje!


Carnavalsgekte in basisschool de Stappe te Stabroek

Vrijdag 25 februari barstte de carnavalsgekte los in basisschool De Stappe te Stabroek.  De leerkrachten van de kleuters en lagere school hadden een mega carnavalsfuif ingericht. Vanaf 18.30 uur stroomden de mooi uitgedoste kinderen de turnzaal binnen.

Op muziek van o.a. K 3, Kabouter Plop, Piet Piraat dansten de kleintjes,  samen met de in clowns verklede juffen. Opmerkelijk was het groot aantal Mega Mindy’s, Toby, Spider mannen, prinsesjes en ridders. Maar ook piraten en prachtige señoritas. Wanneer tussendoor de hit Dos Cervesas werd gespeeld was het  tijd voor een leuk spelletje.

Kleurrijke ballonnen en slingers versierden de turnzaal en de ouders genoten van het spektakel. Misschien met enig heimwee terugdenkend aan hun jonge tijd?  Want sommigen waren voorzien van een kleurrijke pruik. De popcornmachine in de zaal was fel van trek, en geduldig wachtte de  kleintjes  op hun portie lekkernij.

Waar is da feestje? Hier is da feestje!

Voor de leerlingen van het derde, vierde en vijfde leerjaar werd een carnavalsfuif ingericht, met een lightshow, glitterbal, frisse drankjes en een discobar. Ze mochten hun favoriete nummer aanvragen en bij de toepasselijke hit Waar is da feestje!… werd er duchtig mee gebruld. En wanneer de discjockey tieneridool Justin Bieber draaide werden de giechelende meiden wild enthousiast. Ook hier was het een bonte mengeling gaande van een rode duivel, spoken, prinsessen en discotenues.

Rond 20.30 werden de laatste drankjes besteld en doofde de carnavalspret in Basisschool De Stappe.

Een prachtig initiatief, zeker voor herhaling vatbaar!

De kleinsten gaan op woensdag as. nog een keertje de carnavalstour op en mogen hun lievelingspakjes nog eens aandoen.DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder