Vuurgek aan het werk in regio

In Essen, zijn woensdagnacht weer drie auto’s uitgebrand, en een vierde is licht beschadigd. Opmerkelijk was dat alle auto’s geparkeerd stonden in een carport geparkeerd stonden of in een garage aan een huis.  De branden kon telkens tijdig geblust worden, zodat de vlammen niet oversloegen op de woning.
Eerder was de vuurgek of pyromaan  al in het weekend van 15 januari aan het werk geweest in het gebied Kapellen, Kalmthout en Essen. Liefst tien wagens werden daar in brand gestoken. Alles speelde zich af binnen een tijdspanne van vier uur. In Essen en in Kalmthout ging het telkens om drie auto’s die op verschillende plaatsen geparkeerd stonden. Op de parking van een restaurant in Kapellen stak de dader vier voertuigen in brand. Hier probeerden de eigenaar van het restaurant en enkele klanten met brandblussers het vuur te bedwingen maar er viel weinig aan te doen. De meeste auto’s waaronder een gloednieuwe Audi A4 en een Mercedes Jeep, brandden volledig uit.
Door de politie werd nog diezelfde nacht een speurtocht gehouden maar er kon geen dader of daders worden gevat.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder