Vrijwilligers zoeken vrijwilligers

EKEREN – Natuurpunt Antwerpen Noord & Kempen zoekt extra vrijwilligers die willen bijdragen aan de werking van de vereniging.

Tijdens een wandeling door de Oude Landen vertellen vrijwilligers van Natuurpunt wat ze doen in alle gemeenten van onze regio: Brecht, Brasschaat, Ekeren, Essen, Kalmthout, Kapellen, Ekeren, Schoten,  Stabroek, Wuustwezel en de Polderdistricten. Hoe ze het beheer in ons 1200 ha natuurgebied organiseren, welke dieren en planten ze monitoren, hoe ze dat doen en welke andere activiteiten nog georganiseerd worden voor jong en oud. Na de wandeling maak je in onze Ecoloods op een ludieke manier kennis met andere vrijwilligers en vertellen zij je welke concrete taken ze opnemen. Zo krijg je een idee over hoe jij zou kunnen bijdragen.

Zo zoekt Natuurpunt mensen die fysiek aan de slag willen gaan: je kan helpen bij graslanden hooien, wandelpaden onderhouden, exoten verwijderen, wilgen knotten en veel meer beheeractiviteiten.Ook mensen die de natuur willen bestuderen zijn zeer welkom. Je kan je eigen waarnemingen ingeven of je sluit aan bij een van onze werkgroepen.Om al onze activiteiten te ondersteunen zoeken we ook mensen die van sociaal contact houden en zich willen bezighouden met de praktische kant van onze activiteiten. Kortom, voor ieder wat wils.

Voel je het kriebelen? Kom naar de startdag en ontdek waar jij je voor wil inzetten! Afspraak: zaterdag 1 april 23 13.30u tot 17u. Trefpunt: Lindenlei 1, 2180 Ekeren.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *