Vrijetijdscentrum De Schelde zet de zomer in met gevarieerd programma

De pop-up camping aan de Derde Weg

ZANDVLIET/BERENDRECHT/LILLO Kapitein Winokio en The Starlings geven op 26 juni het startschot voor een vol en gevarieerd zomerprogramma van vrijetijdscentrum De Schelde.
De aangekondigde versoepelingen betekenen dat er eindelijk opnieuw meer activiteiten mogen doorgaan. Vrijetijdscentrum De Schelde grijpt deze kans en brengt een breed zomerprogramma met voor ieder wat wils. De coronamaatregelen zijn daarbij niet vergeten: de voorzorgen worden continue opgevolgd en indien nodig bijgestuurd. Daardoor kunnen bezoekers met een gerust hart aan de zomer beginnen.

Openluchtconcerten
De zomer begint met openluchtconcerten op de parking van het vrijetijdscentrum. ‘Kapitein Winokio’ brengt vrolijke kindermuziek vol verbeelding. De liedjes zijn eenvoudig, grappig en leerrijk. Daarna is het aan het muzikale popduo ‘The Starlings’. Tom Dice en Kato Callebaut namen vorig jaar hun debuutalbum op, namen deel aan ‘Liefde voor Muziek’ en staan klaar om eindelijk opnieuw voor een publiek te spelen.

Muziekfans kunnen ook terecht op Vlaanderen Feest, dat dit jaar uitzonderlijk doorgaat op de festivalweide aan het Booswegske in Berendrecht. Koninklijke fanfare ‘Willen is Kunnen’ mag het feest beginnen. Popband ‘DRIES’ volgt met frisse Nederlandstalige popmuziek. Hoofdact ‘Cleymans & Van Geel-akoestisch’ verdiende zijn strepen al op tal van podia en staat ook in Berendrecht garant voor een topavond.

Wijkconcerten
Voor wie het liever wat intiemer heeft, zijn er deze zomer 4 wijkconcerten. Akoestisch, kleinschalig en vooral gezellig. Staan op het programma: ‘Steelstreet’, ‘Radio Tour’ en ‘Passepartou’. Bekijk hieronder waar en wanneer elke band speelt. Geert Verdickt van de band ‘Buurman’ mag afsluiten met een concert aan Derdeweg, bij het kunstwerk DNA van de Polder.

Pop Up Camping
De Pop Up Camping op de dijk aan de Derdeweg is het traditionele slotstuk van de zomervakantie. Kampeerders zetten er hun tent op en genieten van kinderanimatie en -films, een dansworkshop en live optredens van ‘De Koperdieven’ en ‘Veston’. Foodtrucks zorgen voor een lekkere maaltijd. Ook wie niet kampeert is welkom. Wie wel blijft voor een overnachting kan ‘s ochtends ontbijten en deelnemen aan een verfrissende workshop ochtendaerobic.

Overzicht Programma
–   26/6: Openluchtconcert ‘Kapitein Winokio’ (uitverkocht)
–   26/6: Openluchtconcert ‘The Starlings’
–   3/7: Wijkconcert ‘Steelstreet’ op de Zandvlietse Varkensmarkt
–   7/7: Jeugdtheater ‘De rattenvanger’
–   8/7: Lezing ‘Leen Dendievel’
–   9/7: Vlaanderen feest met ‘Cleymans & Van Geel – akoestisch’  
–  17/7: Wijkconcert ‘Radio Tour’ op plein Viswater
– 23/7: Zomerbar en openluchtcinema De Schelde
– 31/7: Wijkconcert ‘Passepartoe’ op Bokspane
–  14/8: Wijkconcert ‘Geert Verdickt’ op Derdeweg, bij DNA van de Polder
–  25/8: Kindertheater ‘Lappie Lapstok’
– 28/8: Pop Up Camping

Info en tickets: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be, tel. 03 298 27 30

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *