Vriendschap centraal op grootoudersfeest


STABROEK – Op woensdag 19 en donderdag 20 oktober ging naar jaarlijkse gewoonte het ouder- en grootouderfeest in basisschool De Stappe door.


Dit jaar stond alles in het thema van vriendschap. Een waarde die heel belangrijk is in deze tijden en die we zeker ook nog eens aan alle kleuters en aanwezigen willen meegeven.
Het verhaal waar alles over gaat is “Waar blijft de herfst?” De kleuters kunnen op deze manier nog iets opsteken over de winterslaap van een egel en de herfst.
De kleuters voerden dansjes op doorheen het verhaal in hun mooie dierenpakjes. Het werd een emotioneel moment wanneer de kleuters op het einde hun “knuffeldans” deden.
Na het optreden werden alle ouders en grootouders ontvangen in de refter voor een hapje en een drankje. Dit gebeurde in samenwerking met “De Vluchtheuvel”. De mensen met beperking brachten de drank en zelfgebakken koekjes rond.
Als afsluiter kwamen de kleuters hun cadeautje nog aan de grootouders geven. De kleuters hebben het beste van zichzelf laten zien en daar heeft iedereen duidelijk van genoten.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *