Volgende verkiezing in aantocht!

De ene verkiezing is nog niet bezonken of de volgende dient zich al aan. Kapellenaren die onze gemeente willen vertegenwoordigen in de tv-quiz De Slimste Gemeente van Vlaanderen hebben nog één week om zich in te schrijven voor de Kapelse voorronde!

De nieuwe tv-zender VIER pakt in het voorjaar van 2013 uit met de veelbelovende quiz De Slimste Gemeente van Vlaanderen. Alle 308 gemeenten van Vlaanderen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de quiz met als presentator Michiel Devlieger. Ook Kapellen waagt zijn kans.

Woestijnvis organiseert op zaterdag 1 december 2012 een grote preselectie. Dan wordt bepaald welke 80 gemeenten doorgaan naar de tv-opnames. Een ploeg bestaat uit een man en een vrouw, beiden officieel inwoners van Kapellen. Als een duo op 1 december doorstoot, wordt het tijdens de tv-opnames uitgebreid tot een trio, want vanaf dan wordt de quizploeg aangevuld met én aangevoerd door de burgemeester.

Inwoners die de eer van Kapellen willen verdedigen, kunnen nog steeds inschrijven voor de gemeentelijke preselectie op woensdag 24 oktober 2012 om 20.00 uur in gemeentelijke feestzaal ’t Bruggeske. De vijf beste duo’s van die avond worden dan in november uitgenodigd voor een tweede gemeentelijke ronde, waarin ze bijkomend worden getest.

Geïnteresseerde quizzers schrijven in per duo (vrouw én man). Wil je graag deelnemen, maar vind je niet meteen een geschikte quizpartner van het andere geslacht? Geef je gegevens dan ook door. In de mate van het mogelijke koppelt de gemeente je dan aan een andere quizzer. Inschrijven kan tot en met dinsdag 23 oktober 2012 via www.kapellen.be. Daar vind je ook meer info over de quiz.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *