Duivelsgekte in WZC Sint Vincentius te Kalmthout

sint-vincentius
Je kan er bijna niet naast zien overal elke winkel waar je komt ‘De Rode Duivels’  merchandise is op volle toeren. In het WZCSint-Vincentius bereiden zij zich al 1 jaar voor op het “WK”. Collega’s van alle disciplines (verzorging/verpleging/huismoeders/animatie…) zijn samen sjaals gaan beginnen breien als activiteit met onze bewoners.
Een volledig jaar zijn zij aan het breien geslagen voor hun eigen duivelssjaal. De koorts sloeg door en er volgde een pomponnamiddag voor aan de deuren te hangen in samenwerking met kinderen en kleinkinderen. Verder zal ook iedereen alles verzamelen, ook familie doet hun best om allerlei merchandise tot ons te brengen (hoeden, ballen, t-shirts, reclameborden…) alles verzamelen we.
Meestal zijn de versieringen themagebonden op onze afdelingen vrij algemeen Pasen, de zomer, Sinterklaas enz. allemaal evidente thema’s.
Nu als je onze afdeling binnen komt weet je direct hier wonen hevige Rode Duivelfans. De Duivelsgekte neemt dagelijks toe en iedereen begint uit te kijken naar de aftrap. Aan ons zal het zeker niet liggen (zelfs onze mascotte van de afdeling is in driekleur en onze snoezelhond heeft ook haar eigen sjaal)maar ook wij al onze bewoners, personeel zijn er klaar voor en zullen als 1 blok achter onze Nationale ploeg staan.
Langs deze weg willen wij onze Duivelse afdeling eens in de kijker en onder de aandacht brengen. Merci collega’s voor de toffe initiatieven, merci familie voor jullie steun en de hulp waar wij zo veel op kunnen rekenen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *