Voetbalclub K. Kalmthout SK en Gitok slaan de handen in elkaar

web-v-l-n-r-jan-huybrechts-danny-van-heybeeck-ksk-kathy-vincent-en-rudi-smouts-bij-de-lassers-van-gitok

V.l.n.r.:Jan Huybrechts, Danny Van Heybeeck, KSK, KathyVincent en Rudi-Smouts bij de lassers van Gitok.

Voetbalclub K. Kalmthout SK beschikt sinds dit seizoen met het gemeentelijk sportpark Heikant over een gloednieuwe thuisbasis. Voor de afwerking van de kleedkamers deed de voetbalclub een beroep op Gitok. Beide partijen blikken tevreden terug op die samenwerking.
Inrichting kleedkamers
“Als oud-leerling van Gitok zocht ik een tijd geleden al contact met de school”, vertelt Danny Van Heybeeck van voetbalclub K. Kalmthout SK. “Wij stelden de vraag of de leerlingen ons konden helpen bij de inrichting van de kleedkamers en de bergruimte.” “Met de leerlingen uit het vijfde en zesde jaar lassen-constructie gingen we aan de slag. Ook het zevende jaar fotolassen stak een handje toe”, vertelt Jan Huybrechts, technisch-adviseur mechanica en lassen in Gitok. “Wij maakten constructies voor de zitbanken in de kleedkamers, kapstokken en schabben om de sportzakken op te plaatsen. Nu zijn we nog bezig aan rekken om de ballen en ander materiaal in te stockeren.” “En wij hebben met onze leerlingen van hout ook meegeholpen, want op een ijzeren bank is het niet aangenaam zitten”, lacht Rudi Smouts, technisch-adviseur houtbewerking en sanitair in Gitok.
Ideale wisselwerking
“Wij waren als school aangenaam verrast over de vraag van voetbalclub K. Kalmthout SK”, vult directrice Kathy Vincent aan. “Als zo’n project praktisch in te passen valt in de lessen werken we er graag aan mee. Zo ontstaat een ideale wisselwerking. We helpen de club en onze leerlingen krijgen de kans om buiten de school aan een grotere realisatie mee te werken. Verschillende leerlingen voetballen daar en zitten dus op echte Gitok-banken”, lacht directrice Kathy Vincent.
Schitterende samenwerking
“De samenwerking verliep heel goed met een schitterend resultaat. Wij zijn als voetbalclub heel tevreden over de samenwerking met Gitok. Daarom wordt Gitok ook even in de kijker gezett tijdens de sponsoravond op donderdag 6 oktober. Alle partners die de verhuis naar Sportpark Heikant mee realiseerden worden uitgenodigd. Daar hoort Gitok zeker bij”, besluit Danny Van Heybeeck van voetbalclub K. Kalmthout SK.
( foto stijnbyme.be)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder