Vlaamse feestdag op Solft te Berendrecht

 

De Vlaamse feestdag wordt in het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo gevierd op vrijdag 7 juli op de Solftplaats in Berendrecht. De bewoners kunnen genieten van allerlei gratis optredens. Fanfare Willen is Kunnen uit Berendrecht trapt de avond af. Nadien brengt de Vlaamse feestband Hommages leuke meezingers. Tot slot geeft boysband Get Ready het beste van zichzelf op het podium. Voor de kleinsten is er kinderanimatie voorzien.
Om 19.00 uur treedt Fanfare ‘Willen is Kunnen’ op.  Rond 19.30 uur brengt een Vlaamse feestband ‘Hommages’. De jongens van Get Ready betreden om 21.40 uur het podium. Het einde is voorzien om 23 uur.
Er wordt van 18.30 uur tot 21 uur kinderanimatie voorzien.  Meer info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be.
Het verkeer wordt tijdens dit evenement omgeleid. Bussen van De Lijn volgen ook de hele dag een omleiding. Richting Zandvliet vanaf de Monnikenhofstraat; richting Antwerpen vanaf de Dorpstraat. De haltes ‘Kleine Bredestraat’ en ‘Solftplaats’ worden niet bediend. Er worden vervanghaltes voorzien ter hoogte van de kruispunten Kruisbos/Monnikenhofstraat, Cecilianenstraat/Antwerpsebaan en Dorpstraat/Solftplaats.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *