VK Geel Zwart 89 wint op veld van FC Gooma United te Brasschaat

Zaterdag 15 oktober, 15u15, klaar om een match te spelen in Brasschaat. Tegenstander is Gooma United, een ploeg waar wij in het verleden ook al enkele keren tegen gespeeld hebben. De match begon met twee ploegen die elkaar eerst een beetje aan het aftasten waren. Dat resulteerde in de eerste 30’ in veel middenveldspel, zonder dat er echt van doelkansen kon gesproken worden. Maar dan in die 30e minuut was het wel meteen raak. Een mee opgerukte Bonny Fissers ging zijn kans met een schot op de rand van de 16, dit werd afgeblokt en zo kwam de bal bij Wim Claessens, die een mooie voorzet gaf naar de tweede paal, alwaar Ronny Noens stond die met een kopbal de keeper kansloos liet en zo de 0-1 aantekende. Net voor rust kreeg diezelfde Ronny nog een mogelijkheid om te scoren, maar hij was te verrast om een 2e keer succesvol te zijn. Ruststand 0-1.
De 2e helft begon met een grote kans voor de thuisploeg, maar een attent keepende Dave Heyman (pas vader geworden trouwens, waarvoor proficiat!) kon de doorgebroken speler mooi afstoppen. In de 3e minuut waren het de bezoekers die de score konden opdrijven. Vanuit het middenveld kon Stefan Verkuijl  de bal op rechts meegeven met Wim die dan naar de tweede paal kon voorzetten, waar een doortastende Mattia De Smet klaar stond om de 0-2 binnen te duwen. Daarna duurde het even, maar vanaf minuut 20 begon het Geel Zwart festival. Via Ronny Noens en Gert Van Dorst kwam de bal bij Hakim Diouane, die de keeper geen kans liet. 0-3. In de 23e’ penalty voor de bezoekers. Bonny achter de bal, maar de thuisgoalie kon redding brengen. Maar uit de daaropvolgende corner kon Jurgen Braspennincx krachtig de 0-4 binnenkoppen. De 0-5 kwam er in de 31e’. Een actie van Hakim kwam na enkele tussenstations terecht bij Micky Srdic, die zijn eerste van het seizoen kon scoren. Twee minuten later kon Gert Van Dorst met een mooi doorstekertje Jurgen bereiken, dewelke met een mooi plaatsertje de 0-6 eindstand op het bord bracht. Jawel 0-6!!! Een uitslag waarvoor we al wel enkele jaren terug moeten om dat nog eens tegen te komen. Goede match van Geel Zwart, maar toch de voeten op de grond houden, want wat brengt de volgende match? Die match is op 22/10 om 15.00 op de Ponderosa. Supporters allen op post !!!