VK Geel-Zwart 89 – FC Squadra Azzuro 3-4 (29 januari)

Een doelpuntenrijke voetbalmatch die jammer genoeg in het voordeel uitdraaide voor de bezoekers.
GZ89 kwam in de 12de min. wel op voorsprong door een foutief gestopte speler op links. De vrije trap die daarop volgde kon door Claessens Wim voor de neus van de keeper in doel gewerkt worden. Het volgende kwartier ging de wedstrijd gelijk op met aanvalsgolven over en weer. In de 26ste min. volgde de gelijkmaker, Paardekam kon een te drieste verdediger uitkappen en kreeg een schotkans die hij niet liet liggen. Hij schoot door de verdediging naast de paal binnen. Op slag van rust viel de 1-2 uit het niets, een schijnbaar ongevaarlijke trap op doel werd niet gepakt door de keeper die zijn beste dag niet had. Ook dit kan gebeuren en het werd hem dan ook niets kwalijk genomen. Na de pauze en dit reeds na 8 min. kon Squadra voor de 3de maal scoren door Van Wolvelaar zij het wel dat er overduidelijk off-side mee was gemoeid die over het hoofd werd gezien door de scheids. Desalniettemin blies de man in het zwart een voortreffelijke wedstrijd, hij hield het spel kort voor beide ploegen. 4min. na het doelpunt een aanval van GZ89 die foutief gestopt te worden juist buiten de grote backlijn met een foutbal tot gevolg. De bal werd naar de 2de paal gestuurd alwaar Braspennincx Jurgen er zijn hoofd kon tegen zetten met de 2-3 tot gevolg. Een minuutje later de gelijkmaker. Hakim werd foutief afgestopt in de grote rechthoek en terecht werd een penalty geblazen. Het was diezelfde Hakim die deze mooi binnen trapte. De eindstand werd vastgelegd in de 27ste min. Ook hier werd een voorzet 2de paal gestuurd en 2 spelers van GZ89 waren niet in goeden doen wat betreft het ontzetten van de bal zodat Meyers op een relatief simpele manier de 3-4 op het bord kon zetten. De laatste 8min. kon GZ89 de bakens niet meer verzetten en zagen het gelijkspel in rook opgaan. Positief voor GZ; eindelijk is 3 keer kunnen scoren alleen jammer dat dit telkens op een stilstaande fase gebeurde. Negatief dan; 3 doelpunten laten scoren op een te gemakkelijke manier. Rust, overzicht en concentratie had misschien een 1ste overwinning in de hand kunnen helpen. Zaterdag 5 februari wacht voor GZ89 weer een moeilijke verplaatsing naar Anversa United die spelen op het BLOSO terrein in Brasschaat om 15uur15. Misschien valt er hier een appeltje uit de lucht.