VK Geel-Zwart 89 – FC Crescendo 0-3

GZ89 begon op 5 maart,  met veel vertrouwen aan de wedstrijd en dit dankzij de overwinning een week eerder. Reeds in de eerste 5 min. dwongen zij niet minder dan 3 open kansen af maar scoren was er, onbegrijpelijk, niet bij. Zoals zo vaak gebeurt  is de 1ste aanval van de tegenpartij dodelijk. Ook hier gebeurde het en na 8min. opende Crescendo de score. Slap verdedigen lag aan de basis, iemand vrij laten staan aan de grote backlijn is een beginnersfout dat normaal niet mag voorvallen. Na dit doelpunt kwam Crescendo beter in de match en ging de wedstrijd gelijk op. De bal ging vrij vlot over en weer maar de aanvallen brachten voor beide ploegen niets op. Bij het rustsignaal bleef de 0-1 op het bord. De 2de helft begon vrij goed voor GZ89 en in de 3de min. moest de keeper alles uit de kast halen om de 1-1 te vermijden. Nadien hetzelfde spelpeil als in de 1ste helft tot in de 21stemin.  Een vrije trap voor Crescendo net buiten de grote rechthoek werd mooi onder de lat in doel geschoten met de 0-2 tot gevolg. Het verdict volgde 5min. later, een inworp werd doorgekopt richting doel alwaar een speler op de juiste plaats stond om de bal in doel te trappen. De moed zakte in de schoenen van de thuisploeg en ook de tijd was nu tekort om nog enig weerwerk te bieden. Volgende week (12-03-2011) beter en dit tegen het laatst geklasseerde RCB op de terreinen Den Appel in Brasschaat. Aanvang wedstrijd 15uur15.