Viergeslacht bij familie Geens


Op 28 februari 2017 om 04u18 werd Leon Geens geboren. Hij is het zoontje van Jorg Geens en Sarina Gijs. Jorg en tweelingbroer Joeri werden geboren op 16 september 1991. Jorg werkt in de garage bij de firma Aertssen NV te Stabroek en knutselt graag aan auto’s. Jorg is de zoon van Patrick “vava” Geens. Patrick werd op 13 augustus 1964 geboren in de voormalige kraamkliniek in de Verbertstraat te Schoten. Hij is werkzaam als bediende bij Agfa-Gevaert te Mortsel en houdt zich in z’n vrije tijd vooral bezig met alles wat met voetbal te maken heeft. Vroeger was hij als speler, jeugdtrainer en scheidsrechter aangesloten bij VK Simikos.
Sinds zijn huwelijk is Patrick woonachtig in de Pootersstraat te Berendrecht en is hij ook daar bij de plaatselijke voetbalvereniging, KFC Berendrecht Sport, nog actief als jeugdtrainer en scheidsrechter.
Patrick is de oudste zoon van Rene Geens, geboren te Brecht op 02/01/1942. Rene en echtgenote Maria Peeters zijn momenteel woonachtig in de Vic Meesstraat te Schoten.
Rene “bompa” Geens geniet dezer dagen van zijn pensioen na lange tijd werkzaam te zijn geweest als schrijnwerker en later als onderhoudsman bij Dieteren Antwerpen en in de Sint Cordulaschool. Bompa is ook gewezen scheidsrechter en was ook actief bij VK Simikos als ploegafgevaardigde bij de kadetten en scholieren. Daarna steunde hij vele jaren het eerste elftal van Simikos zowel bij thuis- als uitmatchen.
Dezer dagen zijn papa, vava en bompa druk bezig met het verbouwen van een huisje in de Gaspeldoornstraat te Zandvliet. Samen willen ze er voor zorgen dat de kleine Leon daar in een goed en gezellig huisje kan gaan wonen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.