Vierde EasyWood Music Festival in Kalmthout mikt op jong en oud


Zes bands met een stevige Kalmthoutse link én twee DJ’s die optreden in het centrum van de heidegemeente. Dat is het succesvol concept van het gratis Easywood Music Festival op zaterdag 16 september aan het Kerkeneind in Kalmthout. Met de vierde editie mikt de organisatie meer dan ooit op jong en oud. Een ideale muzikale gezinsuitstap!
Het deel tussen de Kapellensteenweg en het politiegebouw aan het Kerkeneind is autovrij. Een vrachtwagen voor de KBC-bank doet dienst als podium. Wie met de auto komt, parkeert best aan de kerk van Kalmthout-Centrum. Treinstation Kijkuit ligt op wandelafstand. Eventuele regen houdt u niet tegen, want de organisatie plaatst een groot afdak.
Programma:
The One Frame Movement (16u-16u30)
Zandmann (17u-17u30)
Tirette K’Tet (18u-19u)
EPN (19u30-20u30)
The Eggs (21u-22u)
DJ Wafels (23u30-02u)
 Tot 19 uur is er voor de kinderen een springkasteel en schminkstand voorzien voor het politiegebouw, dus niet ver van het podium.  Op het nabijgelegen pleintje aan de bib kan je een demonstratie capoeira bijwonen.  Een deel van de drankopbrengsten gaat naar een fietsploeg die deelneemt aan de 1000 km van Kom Op Tegen Kanker.  Honger is geen reden om naar huis te gaan, want Thai Food zal er met een kraampje staan. Win, win, win! Via de Facebookpagina van Easywood geeft de organisator regelmatig gratis drankbonnen weg. Ga snel kijken wat je er juist voor moet doen!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *