Ontmoeting tussen natuur en ondernemers op het Grenspark Landgoeddiner

Op donderdagavond 21 september a.s. zal op initiatief van het Grenspark de Zoom – Kalmthoutse Heide op het landgoed De Boterberg te Kalmthout het Grenspark Landgoeddiner plaatsvinden. Dit landgoeddiner is een bijeenkomst waar mensen die actief zijn in het Grenspark, bedrijven én ondernemers in de regio elkaar ontmoeten aan de eettafel. Het idee is dat we (nog) beter met elkaar kennis maken en ook met elkaar kunnen bezien wat dit grote Grenspark betekent voor haar omgeving en wat die omgeving kan betekenen voor het Grenspark.
Er zijn diverse landgoederen die deel uitmaken van het Grenspark. Aan een van hen is nu gevraagd gastheer te zijn voor dit eerste landgoeddiner. Dhr. Joeri Bal van landgoed De Boterberg heeft zich hiertoe bereid verklaard. Landgoed de Boterberg is een prachtige groene oase gelegen te midden van de hoge kenmerkende landduinen van dit gebied. Burgemeester Lukas Jacobs (gemeente Kalmthout) en wethouder Martin Groffen (gemeente Woensdrecht) treden op als ambassadeurs en zijn ook aanwezig bij deze ontmoeting.
Het diner is bedoeld als ontmoetingsplek maar ook als benefietbijeenkomst. Voor deelname aan het diner wordt een bijdrage gevraagd van 100 euro (excl. BTW) per deelnemer. Daarvoor krijgt men -naast een exclusief 5-gangen diner, een rondleiding op het landgoed met het opzienbarende kasteel en een toelichting op de werking en activiteiten van het Grenspark. Ook enkele ondernemers die nu al samenwerken met het Grenspark vertellen er hun verhaal. De opbrengsten van het diner komen ten goede aan de organisatie van het Grenspark, om zo ook in de toekomst dit soort activiteiten te kunnen blijven organiseren en verschillende activiteiten ivm natuurgerichte recreatie, educatie en voorlichting.
Via verschillende netwerken zijn uitnodigingen verstuurd om bij dit diner aan te schuiven en het Grenspark is verheugd met de respons van vele tientallen aanmeldingen van bedrijven, ondernemers, overheden en natuurorganisaties. Om het honderdtal te halen zijn er echter nog wat plaatsen vrij. Ofwel een kans om als bedrijf of onderneming nog aan te melden met een (eigen)gezelschap van minimaal 4 mensen. Voor verdere informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met de organisator namens het Grenspark: Paul de Dooij van adviesbureau De Natuurmakelaar. Email: dedooij@denatuurmakelaar.nl. Telefoonnr: 0031 (0)6 14159611. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 15 september.
Locatie en tijdstip: 21 september, aanvang 18.00 uur. Landgoed De Boterberg, Noordeind 97, Kalmthout.
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 15 september via e-mail: dedooij@denatuurmakelaar.nl of telefoon: 0031 (0)6 14159611.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *