Verwenweek te Brasschaat

Het Geriatrisch Support Team en de diensten geriatrie van AZ Klina te Brasschaat zorgen dagelijks voor het welzijn van de 75-plussers die opgenomen zijn in het ziekenhuis. Tijdens de seniorenweek van 27 november tot en met 1 december 2017 worden zij extra in de watten gelegd.
De verwenweek opent met een aangepast authentiek dagmenu in het thema ‘De smaak van toen’ voor het hele ziekenhuis. Ook de medewerkers krijgen een ‘snoepje van toen’. Dinsdag en vrijdag wordt het Geriatrisch Daghospitaal omgevormd tot een heuse wellness. Hier kunnen de senioren die opgenomen zijn in het ziekenhuis genieten van een verzorging van de haren, voeten en handen.
Woensdag wordt het spannend bij de bingo! Wie krijgt als eerste zijn kaart vol? Iedere 75-plusser wordt beloond voor zijn deelname met een klein geschenkje. Om de week af te sluiten, krijgen alle patiënten die opgenomen zijn in AZ Klina nog een gebakje.
Terwijl de patiënten in de watten gelegd worden, kunnen bezoekers, familie en medewerkers aan de infostand in het atrium terecht voor informatie over de werking van het Geriatrisch Support Team en de afdeling geriatrie.
Op de diensten geriatrie is er tijdens de seniorenweek ook een aangepast programma.
Seniorenweek van 27 november tot en met 1 december 2017 in AZ Klina, Augustijnslei 100 in Brasschaat

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *