Verveling uitgesloten tijdens vakantie in Kapellen


De vakantie is nog lang niet voorbij in Kapellen. De agenda van de gemeentelijke vrijetijdsdiensten puilt uit van de superleuke zomeractiviteiten. Dit hebben we de komende weken nog voor je in petto:

Dansen op het Dorpsplein
Vanaf 12 augustus kan iedereen gedurende vijf zondagnamiddagen gratis komen dansen op het Dorpsplein. Om 14.00 uur krijg je een uurtje dansles en nadien kan je je helemaal laten gaan op de dansvloer.

Het programma:
12 augustus: dansen in stijl met Davy Brocatus
19 augustus: street dance, hiphop & zumba
26 augustus: chearleading
2 september: world dance shake
9 september: radio Minerva

Circque Circulaire (kinderdag) – 18/08
Op zaterdag 18 augustus zet de jeugddienst datzelfde Dorpsplein op stelten. En dat mag je vrij letterlijk nemen: van 13.30 tot 16.30 uur strijkt Cirque Circulaire neer in Kapellen. Dans, acrobatie en magie staan centraal en kinderen kunnen een circus- en goochelworkshop volgen. Ondertussen goochelt Monsieur Lumineux met vuur, licht, diabolo’s en onzichtbare knopen. Zijn huisdier Gecko wil alles zien, weten en … opeten. Let dus op je ijsjes en drankjes, want voor je het weet is Gecko er mee aan de haal! Niet te missen, voor kinderen en (groot)ouders en … helemaal gratis!

Waterspeeltuin – 22/08
Nood aan wat verkoeling of laat de zon het net afweten? Op woensdag 22 augustus is er extra spetterend waterplezier voor jong en oud in het zwembad van Kapellen (C. Pallemansstraat 84). Van 14.00 tot 17.00 uur kan je de Aquachallenge overwinnen! Naast deze gigantische opblaasstructuur, kan je ook met kleinere speeltjes in het plonsbad pletsen. Plezier gegarandeerd!

Noten in het Park
Tot 23 augustus kan je trouwens op donderdagavond nog altijd gratis naar Noten in het Park, in het gemeentepark. Op 16 augustus is partycoverband The Expandables & Issabelle A te gast en op 23 augustus komt singer-songwriter Tom Dice de pannen van het dak spelen. Je bent welkom vanaf 19.30 uur, de optredens starten een uurtje later.

Noteer alvast in je agenda (meer info volgt):
zaterdag 1 september: Boekenmarkt en CC-ticketdag
zaterdag 8 september: Notchez Festival
8-16 september: Week van de Sportclub
8-30 september: openingsexpo Trialoog in ’t Oud-Gemeentehuis (EXPOG)
zondag 9 september: Open Monumentendag

foto: Davy Brocatus vorig jaar in actie


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder