Vernieuwing branddeuren Tijsmanstunnel

Sinds 30 januari zijn de werkzaamheden in de tunnelkoker in de Tijsmanstunnel richting Gent herstart. De aannemer maakt de tunnelwanden glad, zodat de nieuwe branddeuren goed aansluiten op de wand. We informeren je graag over het vervolg van de werkplanning. Die blijft wel sterk afhankelijk van de weersomstandigheden en kan bijgevolg nog wijzigen.

Onder voorbehoud van het weer, worden alvast tijdens volgende nachtelijke weeksluitingen gewerkt. Deze sluitingen vinden plaats in de richting van Gent, telkens van 20.00 tot 05.00 uur. Overdag is de Tijsmanstunnel volledig toegankelijk voor doorgaand verkeer.

Maandagavond 20 februari tot donderdagochtend 16 maart.
Maandagavond 20 maart tot vrijdagochtend 24 maart

Voor de koker richting Gent zijn ook drie weekendsluitingen voorzien, telkens van 20.00 tot 05.00 uur:

Vrijdagavond 17 februari tot maandagochtend 20 februari
Vrijdagavond 24 februari tot maandagochtend 27 februari
Vrijdagavond 24 maart tot maandagochtend 27 maart

Rijd je richting Gent tijdens de werken? Dan kan je de Tijsmanstunnel niet passeren. We voorzien een omleiding via de A12 – Scheldelaan (N101). Tijdens de nachtelijke sluitingen blijft voor de hulpdiensten steeds één rijstrook beschikbaar in de koker richting Gent.

Voor de werken richting Nederland gelden twee omleidingsroutes. Wie het noorden van Antwerpen wil bereiken, rijdt om via de N101 – Noorderlaan – complex Ekeren. Rijd je naar de Nederlandse grens? Volg dan de omleiding via de N101 – complex Zandvliet.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *