Vernieuwd politiekantoor geopend te BerendrechtPolitiecommissaris Bob van Eycken (midden foto) verwelkomde zaterdag tientallen bezoekers in het vernieuwde politiekantoor van Berendrecht. Hij schonk champagneglazen vol jenever, gele cava en pale ale. Grapje, want in werkelijkheid ging het om water, fruitsap en cola. Onder de gasten was ook Remi Van Gemert (met cowboyhoed). Die kwam met zijn elektrische rolwagen de toegankelijkheid voor gehandicapten testen.  Hij was tevreden voor wat betreft zijn eigen vehikel. Gewone rolwagengebruikers zullen soms moeten geholpen worden want de helling is nogal sterk, luidde zijn commentaar.
Bij de opening was er mogelijkheid fietsen te laten graveren. Daar maakten heel wat mensen gebruik van. Half middag waren er al meer dan 50 gepasseerd bij Jos Broos uit Hoboken, de graveur van dienst die voor de politie werkt.
Veel succes was er ook voor de tuimelwagen, waarin tientallen leerden wat het betekent een buiteling te maken met de auto. In het nieuwe kantoor zullen tien politiemensen aan de slag zijn. Daar zijn de agenten van de patrouille die nu constant aanwezig is in het Polderdistrict niet bijgerekend. (sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *