Verlenging sluiting vrijetijdscentrum De Schelde

ZANDVLIET – Alle voorstellingen en activiteiten tot en met 30 juni geannuleerd

Het vrijetijdscentrum zal nog tot en met 30 juni gesloten zijn. Dit betekent dat alle geplande activiteiten, voorstellingen en verhuringen in deze periode geannuleerd worden. Ook bibliotheek Viswater blijft tot nader bericht gesloten.

Alle tickethouders van de geannuleerde voorstellingen ontvangen zo spoedig mogelijk een mail met info over de praktische afhandeling.

We willen je in deze periode toch een alternatieve dienstverlening bieden:
Ontlenen via de afhaalbibliotheek. Je reserveert de gewenste materialen online en maakt een afspraak om deze af te halen. De bibmedewerkers zorgen ervoor dat de materialen ingepakt klaarstaan. Wie geen internet heeft, kan het het stedelijk contactcenter bellen op 03 22 11 333. Lees hoe de afhaalbibliotheek werkt.

Aanbod via Facebook.
Het vrijetijdscentrum is gesloten, maar via onze Facebookpagina houden we je nog steeds op de hoogte van de leukste vrijetijdstips:
Fit op Facebook. Ook thuis kan je actief en sportief zijn. Elke maandag daagt een lokale sportvereniging je uit om te bewegen.
Kinderaanbod in en rond je kot. Samen met onze animatoren werkten we leuke activiteiten uit die kinderen thuis of in de buurt kunnen doen. Je kan deze elke woensdag terugvinden op Facebook en onze website.
Cultuurtips op zaterdag. Concertzalen, theaters, bibliotheken en musea zijn gesloten, maar er zijn veel (digitale) alternatieven beschikbaar. Wij gaan op zoek en geven je elke zaterdag een tip die je niet mag missen.

We blijven bereikbaar. Heb je vragen voor ons? Je kan ons contacteren door te mailen naar vrijetijdscentrumdeschelde@antwerpen.be of te bellen naar 03 298 27 30.
We kijken ook naar de periode na 30 juni. Voor onze activiteiten zijn we steeds afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden. We volgen de ontwikkelingen op en proberen om ons aanbod zo goed mogelijk aan te passen aan de nieuwe omstandigheden. Wijzigingen van het programma zijn dus mogelijk. Op onze website vind je steeds de meest recente informatie.

We danken je voor je begrip. Hou je gezond en hopelijk mogen we je weldra opnieuw verwelkomen in het vrijetijdscentrum.

Het vrijetijdsteam

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *