Eind mei worden in Stabroek de mondmaskers aan-huis verdeeld

De gemeente Stabroek kocht eind april 20.000 herbruikbare mondmasker voor iedere inwoner vanaf 12 jaar.
Deze zullen in de laatste week van mei thuis worden geleverd.

Het gemeentepersoneel zal de levering verwerken naar het juiste aantal per gezin en de globale huis-aan-huisverdeling voorbereiden. Hierbij worden ook de filters van de federale overheid opgenomen. Je krijgt 2 filters per persoon. Vrijwilligers zullen dan de mondmasker bij u thuis leveren. De vrijwilliger zal aanbellen en het pakket afgeven. Ben je niet thuis, dan belandt het pakket in de brievenbus. Als dat niet kan omdat de brievenbus te klein is, zal je op een bon terugvinden met instructies om een nalevering aan te vragen. Er zal gevraagd worden om telefonisch contact op te nemen.

In de verpakking zitten instructies om het mondmasker en de filter te gebruiken. De mondmaskers zijn herbruikbaar en kunnen gewassen worden op 60 graden. Het masker heeft een universele maat. We zullen de exacte dag voor de huis-aan-huisverdeling binnenkort meedelen.

Het college van burgemeester en schepenen gunde, na prijsvraag en spoedbehandeling, de opdracht voor het leveren van 20.000 mondmasker aan de economische meest voordelige inschrijver, Mistral Home uit Nazareth, voor de globale prijs van 37.100 euro BTW inbegrepen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *