Vanaf 6 maart vier maanden werken aan kruispunt Putsesteenweg en Max Temmermanlaan


De Vlaamse Overheid start begin maart 2017 met de heraanleg van het kruispunt Putsesteenweg (N111) en Max Temmermanlaan. Dat wordt volledig heraangelegd en veiliger gemaakt. De werken duren 4 maanden en worden in verschillende fases uitgevoerd. 
Tijdens een voorbereidende fase van 6 maart tot 13 maart wordt er een tijdelijke werfweg aangelegd om het verkeer tijdens de werken te laten passeren.
In fase 1 van 13 maart tot begin mei wordt er gewerkt aan de zuidkant van het kruispunt (kant Max Temmermanlaan). In fase 2 van begin mei tot begin juli is de noordkant van het kruispunt aan de beurt.
Het Agentschap Wegen en Verkeer coördineert de werken. De gemeente Kalmthout houdt je op de hoogte van nieuws over de werken via www.kalmthout.be, Facebook en Twitter.
De verkeerssituatie tijdens de werken
Tijdens de volledige duur van de werken blijft verkeer op Putsesteenweg in beide richtingen meestal mogelijk. Bij sommige werkzaamheden, zoals aanbrengen van asfalt of het plaatsen van riolering, is dat niet mogelijk. Dan wordt de weg voor maximaal enkele dagen afgesloten.
Ter hoogte van de werfzone wordt het verkeer beurtelings geregeld met behulp van tijdelijke verkeerslichten.
 Max Temmermanlaan wordt afgesloten voor de volledige duur van de werken. Het verkeer van en naar Max Temmermanlaan gaat dan via Canadezenlaan.
 Doorgaand zwaar verkeer volgt tijdens de werken een omleiding via de N11 en de N122.
 De bussen van De Lijn blijven het gewone traject via de N111 volgen.
Info: www.wegenenverkeer.be/kalmthout, wegen.antwerpen@vlaanderen.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder