Mindfulness-Meditatie-ochtend in Volksabdij


In 2017 zorgt de Flor van Putte Stichting elke derde of vierde zondag van de maand voor een vervolg op de Meditatie-ochtend in de Volksabdij, O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht. De inhoud en samenstelling zijn dit jaar gewijzigd, het accent ligt nu vooral op de beoefening van mindfulness. Zondag 26 februari om 10:00 uur is iedereen weer welkom.
Mindfulness heeft als doel volledig bewust te zijn van elk moment. Het gewaar worden van zowel gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties en de onderlinge verhouding ten opzichte van elkaar. Deze ervaringen leert men doelbewust op te merken zonder oordeel, met acceptatie van zichzelf en anderen. Deze ochtend worden diverse mindfulness-oefeningen gedaan. De meditatie daarnaast is een individuele ervaring. Deze bestaat uit yogaoefeningen, bodyscan en zitmeditatie.
De mindfulness-meditatie-ochtend, geschikt voor zowel beginners als gevorderden, wordt begeleid door Nelleke Heinkens, mindfulness trainer MBSR/MBCT en vipassana meditatie begeleider.
Zondag 26 februari van 10:00 tot 11:30 uur in het Stiltecentrum (naast de grote kapel) in de Volksabdij. Kosten deelname: zoals het boeddhistische ‘Dana’, bijdrage op vrijwillige basis. Inclusief koffie en/of thee. 
Vooraf aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom! 
www.florvanputtestichting.nl

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder