Win vrijkaarten voor Sacrale vertelsels uit de volksmond met Jenne Decleir


Jenne Decleir duikt in het verleden om het heden te ontraadselen. In ‘Sacrale vertelsels uit de volksmond’, de nieuwe voorstelling van Jenne Decleir, gedragen dieren zich als mensen en mensen als goden. God zelf, als zinnebeeld van grootsheid met een tiranniek trekje, doet er alles aan om zijn creatie in het gareel te houden.
Het varken jaagt de illusie van een paradijs achterna en ziet niet wat er voor zijn neus ligt. Abraham krijgt onverwachts de les gespeld door zijn zoon Isaak. De adelaar denkt dat hij het allemaal voor elkaar heeft omdat hij het embleem is van de Groten der Aarde. Hij moet het onderspit delven voor een mestkever. Het is geweten dat zotten de waarheid spreken. Daarom trekt de Zot een wijze conclusie uit de chaos op onze aardbol.
Dario Fo herschreef parabels uit oude tradities in zijn typerende, groteske stijl, vol satire en humor. Op zijn manier interpreteert Jenne deze parabels. Zijn live muziek klinkt als een straffe noot door alles heen.
Een ludiek stukje theater dat aanzet om naar onszelf te kijken. Een pleidooi voor verbondenheid en plezier van leven.
De Koninklijk fanfare ‘De Verbroedering van Zandvliet’ heeft Jenne bijgestaan om deze voorstelling voor te bereiden.
De voorstelling vindt plaats op vrijdag 3 maart om 20.30 uur in de concertzaal De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet. Inkom: 10 euro vvk/12 euro kassa. Info:  www.vrijetijdscentrumdeschelde@stad.antwerpen.be – tel. 03 298 27 30
Wij mogen van Vrijetijdscentrum De Schelde 2 x 2 vrijkaarten wegschenken aan onze lezers. Stuur voor 26 februari een mailtje naar redactie@publipolder.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder