Vanaf 19 februari hervatten werken op Kruisweg/Antwerpsebaan


In het najaar van 2017 vernieuwde het Agentschap Wegen en Verkeer de rijweg van de Kruisweg/Antwerpsebaan richting Antwerpen. Het versleten wegdek werd daarbij opgebroken en vervolgens volledig vernieuwd tussen de brandweerpost Berendrecht en het kruispunt met de Stabroeksebaan (N111). Vanaf maandag 19 februari vat de aannemer de tweede fase van de werken aan en wordt er gewerkt op de kant richting Berendrecht. Ook hier wordt de rijweg volledig vernieuwd, inclusief de boordstenen en de kolken. Fase 2 zal opnieuw maximaal twee maanden duren indien er geen weerverlet optreedt.
Verkeerssituatie tijdens fase 2
Tijdens fase 2 werkt de aannemer op de rijrichting Berendrecht. In beide richtingen rijdt het verkeer dan over de kant richting Antwerpen en via de Antwerpsebaan naar de Noorderlaan (N180). Ter hoogte van de spoorweg aan de brandweerpost Berendrecht is de Kruisweg/Antwerpsebaan volledig afgesloten. Er zal hier een doorsteek voorzien worden zodat het verkeer richting Berendrecht kan keren en de omleiding kan volgen via de Antwerpsebaan. Het kruispunt van de Antwerpsebaan (N180) met de Stabroeksebaan (N111) blijft tijdens fase 2 steeds open en de bedrijven in de werfzone blijven steeds bereikbaar.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 reacties

  1. ik hoop dat ze delichten laten branden, want nu sea invest op volle toeren aan’t draaien is er heel wa truck verkeer en ni alleen met een rijbewijs denk ik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder