CD&V met nieuwe ploeg solo naar verkiezingen

vlnr. Marcel Paardekam, Sandra Suykerbuyk en Nick Van Roosbroeck

De CD&V afdeling Berendrecht Zandvliet en Lillo trekt in oktober onder eigen naam naar de verkiezingen. In 2012 maakte de partij nog deel uit van Team 2040, maar behaalde geen enkele verkozene en verdween, samen met Open Vld, zes jaar van het politieke toneel. Met een jonge ploeg hoopt CD&V op een comeback.
Na de vorige gemeenteraadsverkiezingen bleven zowel CD&V als Open Vld met een kater achter. Samen met Sp.a trokken ze onder de naam “Team 2040” naar de kiezer. Bedoeling was sterker voor de dag te komen maar dat draaide helemaal anders uit. Het waren alleen de vijf Sp.a-kandidaten van het kartel die werden verkozen. De nieuwe CD&V kandidatenlijst wordt getrokken door Sandra Suykerbuyk (48) gevolgd door Marcel Paardekam (53). Nick Van Roosbroeck (21) kreeg de derde plaats en is eerste vertegenwoordiger van de plaatselijke jongerenploeg. Sandra Suykerbuyk is medewerker van Antwerps havenschepen Marc Van Peel. Marcel Paardekam, afdelingsvoorzitter,  is in de polder vooral bekend als gansrijder van de Zandvlietse veteranen. Hij werd er al zes keer koning en één keer keizer. Voornaamste punten uit het verkiezingsprogramma zijn ondermeer het behoud van de eigenheid van de Antwerpse polderdorpen. Om de problemen met het openbaar vervoer aan te pakken wil de partij één keer per maand een feestbus inleggen naar feestjes in de omliggende dorpen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder