Win vrijkaarten voor: Wereldmuziek: Hilde Frateur en Kilema Clement brengen “HILLEMA!”


Op 9 februari trekt KAS weer naar de scholen in Stabroek en Hoevenen. Zoals gebruikelijk is het in het voorjaar de beurt aan de leerlingen van de lagere graad. Diezelfde avond vindt in de KAS-concertruimte een concert plaats.
Hilde Frateur reist zingend de wereld rond. Zij speelt accordeon, ukelele en voettrom. Zij schrijft muziek en bewerkt ook liederen die ze meebrengt van haar tournees. Hilde Frateur maakte 3 cd’s en 3 Ep’s op haar naam. Zij laat overal mensen zingen en dansen. Haar stem is uniek, haar liederen zijn vaak beklijvend, inspirerend en ademen vrede, rechten en respect voor al wie en wat leeft.. Ook benieuwd hoe dit bij KAS zal klinken?
Kilema (Clément in het Malgasy) komt uit Madagascar en maakte zijn eerste gitaar met versleten remkabels van zijn fiets. Na zijn studies wordt hij professioneel muzikant en vindt in 1993 onderdak bij Peter Gabriel’s Real World-platenlabel. Kilema is een expert op de Marovany, Kabosy en Katsa, traditionele instrumenten uit Madagascar
Hilde en Kilema hoorden elkaar zingen op een festival in Samarkand (Oezbekistan) en sindsdien bleef de muziek en hun reisverhaal hun verbinding!
Nadien zongen ze samen voor duizenden mensen in de hele wereld. Wereldvrede in muziek tot ver boven én onder de evenaar! Je zet een stap in de wereld en ontdekt hun typische instrumenten bij de begeleiding van hun liederen die samenvloeien in één taal!
Zo’n 350 leerlingen van de scholen De Rekke, St Calasanz en De Stappe volgen overdag het programma “Wereldvrede in een lied” door Hilde en Kilema.
De KAS-concertruimte wordt vanaf 20.20 u verwarmd met het programma “Hillema” waarin Hilde en Kilema hun muzikale boodschap uitdragen. Een aanrader!
Vrijdag 9 februari2018 – 20.20 u (deuren open 19.45 u)
Inkom: 17.00 € voorverkoop (tot één uur voor de aanvang van de voorstelling) 14.00 €
http://www.kasattenhoven.be
Wij mogen van KAS 2 x 2 vrijkaarten wegschenken. Stuur een mailtje voor 6 februari naar redactie@publipolder.be en misschien ben je wel een van de winnaars.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *