Vaccinatiecentrum Noorderkempen tijdelijk toegankelijk via Vliegveldlaan in mei

BRASSCHAAT – Defensie stelt de Vliegveldlaan van 3 tot en met maandag 31 mei tijdelijk open als toegangsweg naar het Vaccinatiecentrum Noorderkempen. Als je uit het noorden van de regio komt, kan je in mei dus de Vliegveldlaan inrijden, ongeacht het tijdstip van vaccinatie.  

Provinciaal commandant Rudi Ryckebosch: “Het openstellen van de Vliegveldlaan kan in die periode omdat er minder oefeningen zijn en er daardoor minder conflict is tussen militair en burgerverkeer. Daarnaast wordt de druk op de andere aanrijroute verlicht.”.  


“Op 18, 19 en 20 mei zal de toegangsweg nog wel volledig afgesloten worden voor alle verkeer, dus ook voor fietsers. Die drie dagen vindt er namelijk een training plaats met zware voertuigen. Die rijden in en uit het militaire kwartier en kruisen de Vliegveldlaan”, geeft de commandant nog mee.
Intussen draait het vaccinatieprogramma op volle toeren. “De komende weken vaccineren we dagelijks tussen de 1200 tot 2700 mensen. Op die drukke dagen zal de toegang langs de Vliegveldlaan welkom zijn voor bezoekers uit Essen en Kalmthout”, geeft Cindy De Roeve, voorzitter van ELZ Noorderkempen, nog mee.

foto’s: ELZ Noorderkempen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder