Op zoek naar meest bijvriendelijke tuin

EKEREN – Heb jij groene vingers en zorg jij er mee voor dat de Ekerse straten er groener uitzien? Neem dan deel aan de jaarlijkse wedstrijd Ekeren Bloeit! en val in de prijzen. Naast een mooie voor- of geveltuin zijn we dit jaar ook op zoek naar de meest bijvriendelijke tuin!

Bedankt dat jij Ekeren mee groener maakt!
Is onkruid wieden voor jou geen straf maar ontspanning? Fleur je zelf ook helemaal op wanneer jouw bloemen tot bloei komen? Ben je trots op je groene bijdrage aan Ekeren? Schrijf je dan in voor de wedstrijd Ekeren Bloeit! en bezorg ons daarna een prachtige digitale foto van je tuin, bijvriendelijke tuin of gevel op het moment dat hij op zijn mooist is.
Kan jouw tuin de professionele jury bekoren? Dan hoor je misschien wel bij de laureaten. In het najaar ontvang je een uitnodiging om, samen met alle andere deelnemers, de prijsuitreiking bij te wonen. Misschien ben jij wel één van de winnaars en word je extra in de bloemetjes gezet.

Inschrijven
Heb je een voor- of geveltuin of heb je extra aandacht voor de bijen in je tuin?
Schrijf je dan voor 20 juni zeker in via 03 338 29 12 – district.ekeren@antwerpen.be

Bezorg ons vóór 20 juni de mooiste foto van je tuin. Wie geen digitale foto kan bezorgen, neemt best even contact op. (vermeld zeker je naam, adres en of je deelneemt met je voortuin, geveltuin of bijvriendelijke tuin)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *