U6 duiveltjes Zandvliet sport

Op zondag 15 mei vond op Zandvliet Sport hun jaarlijkse tornooi plaats. Voor onze duiveltjes B U6 meteen de laatste kans om te tonen wat ze dit seizoen allemaal leerden. We zaten met Patro Hoevenen – Exc.Essen en Zandvliet A in een groep.
Wij speelden met Scott, Yonas, Lheyton, Cheyene en Maut. De eerste wedstrijd tegen Patro wonnen we met 5-1 hier ontpopte Maut (3 doelpunten) zich tot een koelbloedige spits, en werd er ook nog gescoord door Lheyton en Cheyenne.
Onze tweede wedstrijd tegen Essen liepen we vrij vlot tot 3-0 uit maar werd het uiteindelijk nog een nipte 4-2 winst. De doelpuntenmakers, Maut, Cheyenne x2 en Lheyton met een prachtig doelpunt op vrije trap na pass van Yonas.
De laatste wedstrijd was een thriller op en naast het veld.
Deze match tegen Zandvliet A had alles, talrijke gemiste kansen en onze keeper Scott die soms besliste om maar eens naast zijn doel te gaan staan. Uiteindelijk brak Cheyenne 5 minuten voor tijd de ban en scoorde de 1-0 enkele minuten later besliste ze de wedstrijd met een tweede doelpunt. Door deze drie overwinningen werden we eindwinnaar bij de U6 wat ons een medaille en een mooie beker opleverde.
Van harte proficiat aan de ganse ploeg en bedankt aan de talrijke supporters.