U21 B-ploeg KSK Nieuw Stabroek behaalt 5e plaats op internationaal toernooi in Spanje

STABROEK – De U21 B-ploeg van KSK Nieuw Stabroek heeft een mooie vijfde plaats behaald op een internationaal toernooi aan de Costa Brava in Spanje. De club speelde onder meer tegen Duitse en Zwitserse ploegen. Het is al de tweede keer dat de ploeg het buitenland opzoekt, na eerder al een toernooi in Nederland te hebben gespeeld.

Twee jaar geleden nam de jonge ploeg van KSK Nieuw Stabroek deel aan een toernooi in Nederland, maar deze keer hadden ze hun doelen hoger gesteld. Op Paasmaandag namen ze het vliegtuig van Eindhoven naar Barcelona voor een internationaal toernooi onder de Spaanse zon.

(lees verder onder de foto)

Geen tijd om te herstellen van de vlucht, want op dinsdag 2 april en woensdag 3 april stonden de groepswedstrijden op het programma. De Stabroekse voetballers namen het op tegen enkele Duitse teams. Na enkele goede resultaten mochten ze strijden voor de vijfde plaats in het eindklassement tegen een Zwitserse ploeg. Na een prachtige overwinning verzekerden ze zich van de vijfde plaats in een veld van elf deelnemers.

Bij inspanning hoort ook ontspanning. Het team streefde naar een optimale teamspirit en genoot van een geweldige week aan de Costa Brava. De sporters verbleven in een hotel in Lloret de Mar, dus ze hebben zeker ook van het nachtleven kunnen genieten. Enkele supporters reisden af naar Spanje om de ploeg aan het werk te zien. Enkele vaders bleven de hele week en sommige ouders combineerden het voetbaltoernooi met een gezinsvakantie in de buurt van Barcelona.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *