Win vrijkaarten voor concert Duende bij KAS

Duende ©KAS

KAPELLEN – Duende is een concert van het flamenco-ensemble Rosas del Alma in samenwerking met sopraan Britt Truyts. De raakvlakken tussen klassieke muziek en flamenco worden verkend.
Met opzwepende ritmes en nostalgische klanken wordt het publiek meegenomen op een reis naar een diepere beleving van Sefardische liederen, Andalusische volksmuziek ,flamenco en composities van Walter Heynen.
Michel Gillain verblijft reeds op jeugdige leeftijd lange periodes in Andalusië, waar hij intensief gitaarlessen volgt bij Paco Serrano en Merengue de Cordoba. Later volgen meestercursussen bij Rafaël Riqueni (tijdens het “Festival Internacional de Guitarra”, Cordoba 1991), en bij Manolo Sanlucar (“III & IV Seminario Internacional de Guitarra Flamenca”, Jerez de la Frontera 1991 en 1992)..

Ann Heynen begon haar muzikale loopbaan aan de muziekschool van Schoten. Na haar studies viool en altviool legt ze zich al vele jaren toe op de nyckelharpa, waarbij ze zich wijdt aan volksmuziek, oude muziek en flamenco. Ze is ook docente nyckelharpa aan de academie van Schoten en was jaren lid van Water & Wijn, het koor van Wannes Van de Velde.

Samen met zanger Antonio Paz en sopraan Britt Truyts brengen ze bij KAS een wervelend programma, als perfecte afsluiter van een lange nazomer.

Het optreden vindt plaats op vrijdag 20 oktober 2023 om 20.20 u in ‘t Kerkske , Kapelsestraat 182, 2950 KAPELLEN (B) (ruime parking)
tickets: 21.00 euro – voorverkoop (tot 24 u vooraf): 18.00 euro

info en tickets: www.kasattenhoven.be

Wij mogen van KAS 2 x 2 tickets wegschenken aan onze lezers. Stuur voor 13 oktober een mailtje naar redactie@publipolder.be De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *