Tuin- en vijvermarkt op Predikherenhoeve te BerendrechtLiefst 45 standjes zijn er gedurende het weekend op het erf van de Predikherenhoeve en in de laantjes van de Bomenbank. In de grote feesttent met aanpalend terras vindt bovendien de tentoonstelling “Antwerpen onder water” plaats met tal van aquariums en een minivijvertje. Vrijdagavond 13 juni vond de opening plaats. Zaterdag kwam het publiek opzetten. Geen overrompeling hoewel dat best had gekund gezien het mooie weer en het mooie wat aangeboden werd: planten en bloemen, Franse specialiteiten (olijven, kazen, nougat), Waalse kazen, pellet kachels, tuinmeubelen en composietmaterialen, tuinaanleg, tuinmachines, tweedehands tuinboeken, stands van natuurverenigingen, tuinbeelden, culinaire workshops, lessen composteren, roofvogelshows, fietsverhuur, testritten met elektrische fietsen (gratis), cavabar, en Grand café. En niet te vergeten: het sympathieke ezelskarretje waar de kinderen dol op zijn.
Zaterdag was de belangstelling aan de lage kant, waarschijnlijk door het WK voetbal dat vers van start was gegaan en dat veel aandacht naar zich toetrok. Vandaag zondag hopen de organisatoren, die de steun kregen van het district, op meer volk.
Het sympathieke ezeltje met karretje kreeg veel bijval op de tuinmarkt.
Het sympathieke ezeltje met karretje kreeg veel bijval op de tuinmarkt, die ook vandaag zondag 15 juni nog doorgaat in Berendrecht.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder