Toplaag asfalt over gans de breedte in Laageind

In het weekend van 16-18 april zal de toplaag asfalt in het Laageind aangebracht worden

STABROEK – Vanaf vrijdagavond 16 april om 18u tot en met zondagnamiddag 18 april om 17u is het Laageind volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer vanaf de brug over de A12 tot vlak voor de Abtsdreef. Als de weersomstandigheden gunstig zijn, krijgt het Laageind dat weekend een nieuwe toplaag asfalt en definitieve wegmarkeringen.

Maatregelen
Voetgangers en fietsers kunnen het Laageind passeren, autoverkeer dat Stabroek centrum wil bereiken kan de afrit Berendrecht of de Dijkstraat nemen via de A12. 
Vrachtverkeer moet de op- en afrit Berendrecht nemen via de A12. Op het Picoloplein kan u dat weekend tijdelijk in twee richtingen rijden. Zo blijft de winkelzone bereikbaar vanaf de Abtsdreef en kan u wegrijden naar de Abtsdreef of rechts afslaan richting Putte.
De Lijn past haar dienstregeling tijdens de werken aan.

Na afloop van de werken
Na het aanbrengen van de asfaltlaag en de wegmarkeringen zijn de werken in het Laageind volledig afgerond en wordt het eenrichtingsverkeer op Picoloplein opnieuw ingevoerd. De definitieve verkeerslichten aan Abtsdreef gaan na het asfalteringsweekend ook in werking. Vanaf dan kan u op Laageind weer aan elke zijde van de rijweg fietsen op de nieuwe fietspaden.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *