Toneel op de Zoutendijk


Tot 24 juli wordt de Zoutendijk één van de podiumlocaties van de Zomer Van Antwerpen. Met het stuk “Chasse Patate” brengt Studio Orka theater naar de randen van het Kanaaldok.
Chasse Patate biedt troost aan mensen die zich koste wat het kost overeind houden, terwijl de grond onder hun voeten zompig wordt. Chasse Patate gaat over veerkracht, over iets écht willen en niet opgeven. Over hoe dat moet, troosten en omarmen. Over dromers, vechters en veel te warm bier.
Tijdens Chasse Patate zit je op een tribune midden in de natuur. Breng dus een warme trui of regenjas mee als het weer erom vraagt. Patrick De Groote, coördinator van de Zomer Van Antwerpen, legde op de persvoorstelling uit dat het zomerproject vaak nieuwe locaties ontdekt en deze voor het publiek ontsluit: oude hangars, pleinen, en nu dus ook de Zoutendijk. De website van de Zomer van Antwerpen meldde echter dat alles uitverkocht was. En inderdaad: zondag zat de tribune eivol. Het toneelspel werd ademloos gevolgd. Tussendoor en achteraf was er gelegenheid tot een verpozing in de bar. De voorstellingen gaan dezer dagen verder. Het is steeds mogelijk dat er plaatsen vrijkomen. Wie niet waagt niet wint.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *