Tijdelijke onderbreking van de Conservenweg op 4 november vanaf 19u.

Op maandagavond 4 november is de Conservenweg ter hoogte van het kruispunt met de N111 Laageind tijdelijk onderbroken. De nutsmaatschappijen maken een doorsteek van hun kabels en leidingen naar de overzijde van de weg. Aanvankelijk werd voorzien om deze ingreep in twee fases uit te voeren, maar dat bleek praktisch te moeilijk. Bijgevolg zal de aannemer deze werken nu in één keer over de volledige breedte van de weg realiseren. Om de hinder te beperken vinden deze werken ’s avonds plaats. Vanaf 19u is de doorgang van en naar de Conservenweg afgesloten voor verkeer. Deze ingreep duurt slechts enkele uren, waarna de weg terug opengaat.
 
Kom langs bij AWV op 19 november!
Sinds deze week reist onze infostand over de werken rond in Stabroek. Hij is nu te vinden in de bibliotheek (Smoutakker 30). Op 19 november bemannen onze experts deze stand en kan je er terecht voor al je vragen over de  werken. We zijn er tussen 15u en 19u. Vooraf inschrijven is niet nodig, spring gewoon even binnen en we staan je graag te woord.
Infomoment begin 2020
Het exacte verloop van de hoofdwerken (riolering en wegaanleg) is op dit moment nog niet volledig bepaald. Daarover kunnen we je op 19 november dus nog geen gedetailleerde informatie geven. Om je de fasering en verkeersmaatregelen die hiermee gepaard gaan te kunnen meedelen, voorzien we begin 2020 een uitgebreid infomoment. De precieze datum en locatie ontvang je tegen die tijd in een volgende communicatie.
 
Meer weten over dit project
Geen tijd om langs te komen, of kan het niet wachten? Voor alle informatie kan je terecht op  www.wegenenverkeer.be/stabroek. Vind je hier geen antwoord op je vraag, dan kan je terecht bij het team van de bereikbaarheidsadviseur via 0468 03 53 84 of bereikbaar.antwerpen@wegenenverkeer.be.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *