Testdorp TestCovid sluit op zondag 5 september

Het Antwerpse testdorp TestCovid aan het Wilrijkse Plein sluit definitief op zondag 5 september. Als je vanaf maandag 6 september een test nodig hebt, kan je terecht bij de huisarts, een triagepunt of laboratorium.

Het Antwerpse testdorp TestCovid aansportcentrum het Wilrijkse Plein gaat dicht op zondag 5 september. Dertien maanden na de opening zijn de doelstellingen bereikt: de druk weghouden van de eerstelijnszorg en mensen testen die nog niet de kans hadden om zich te laten vaccineren. In TestCovid worden PCR-tests, voor of na een buitenlandse reis, en sneltests afgenomen. De vraag naar die tests nam sterk af en er zijn voldoende alternatieven waar je die testen kan laten afnemen. Daarom is het niet meer nodig om het testdorp langer open te houden. 

Waar laten testen?
Je kan je laten testen met een PCR-test, voor of na een buitenlandse reis, of met een sneltest:
– tot en met zondag 5 september 2021 bij TestCovid aan het sportcentrum Wilrijkse Plein: Vogelzanglaan 6, 2020 Antwerpen. Inschrijven via de website testcovid.be. Meer informatie op Corona: testdorp TestCovid.
– vanaf maandag 6 september 2021 bij de huisarts, een triagepunt of laboratorium. Een overzicht van testlocaties vind je op Corona: je laten testen
 


 ©districten Antwerpen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder