Te dronken voor ademtest

EKEREN – Het wijkteam van Ekeren controleerde woensdag 2 augustus verschillende voertuigen en personen tijdens een verkeersactie.De politie betrapte een man van 24 jaar die achter het stuur een joint zat te roken.
De bestuurder was ook niet in het bezit van een geldig rijbewijs.Ondanks dat hij aan het rijden was en al een joint vast had, was hij ook nog aan het gsm’en. De man ging naar huis met een pv voor drugs in het verkeer, gsm’en tijdens het rijden,een GAS-pv omdat hij de joint nog vlug voor de controle op de grond had gegooiden natuurlijk ook zonder auto.
Tot slot stelde de politie vast dat de man vrij was onder voorwaarden. Omdat hij de voorwaarden had geschonden, zijn aparte vaststellingen gebeurd.
Het wijkteam kreeg ook een vrouw in de gaten waarvan ze duidelijk konden zien dat ze dronken achter het stuur was gekropen. De auto werd meteen aan de kant gezet. Ze was zo in de wind dat verschillende pogingen voor een ademtest mislukten. De enige optie was een bloedproef door een arts. Haar rijbewijs is meteen voor 15 dagen ingetrokken.
Verder zijn nog twee foutparkeerders en een minderjarige stepper die door het rode verkeerslicht reed geverbaliseerd. De politie liet zich ook zien bij de jeugd in de wijk in het kader van het project jongerenwerking.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *