Takelingen in Ekeren


EKEREN – Het wijkteam van Ekeren merkte woensdag 25 januari een verdacht persoon in de wijk Schoonbroek. Voor de woning van de man stond een geparkeerde wagen met Nederlandse nummerplaat, maar hij beweerde stellig dat dit niet zijn wagen was.

Nochtans zag het wijkteam hoe hij kort nadien met de wagen wegreed. De politie wilde hem aanspreken voor een grondige controle, maar de man probeerde aan hoge snelheid aan de patrouille te ontsnappen. In de Oppergaaistraat liet hij de wagen achter, maar zijn vlucht te voet was van heel korte duur.
De man verzette zich nog hevig tegen zijn arrestatie, waarbij hij een inspecteur licht verwondde. De wagen bleek voorzien van een valse nummerplaat. Het voertuig bleek een jaar geleden gestolen in Amsterdam. De bestuurder van het voertuig bleek illegaal in ons land te verblijven en in het zwart te werken in het pand waar de politie hem eerst had opgemerkt. Hij werd gearresteerd voor verder onderzoek. De wagen werd in beslag genomen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder