Swa Van Oevelen van de Kalmthoutse Fotokring vzw is bezig met een project' het verhaal achter tattoos.

SWA_6567
‘Achter getatoeëerde mensen schuilt vaak een ruwe bolster’ is vaak de mening van mensen. Maar is dit ook waar? Na eerdere projecten zoals ‘Blijven bewegen na 80 jaar’, ‘Spirituele bijeenkomsten’ enz… kwam fotograaf Swa Van Oevelen op het idee hier de waarheid achter te zoeken. Al gauw kwam hij erachter dat dit vooroordeel dikwijls onterecht is en leerden hij deze mensen met lichaamsversieringen op een heel andere manier kennen. Hoewel sommigen het gewoon ‘mooi’ vinden of laten plaatsen om ergens bij te horen, heeft de meerderheid toch steeds een persoonlijke reden om deze tattoo te laten zetten. Vaak schuilt er dan ook een diepe emotionele reden achter, verhalen die de fotograaf samen wil brengen met de foto’s op een tentoonstelling.
Voor deze fotoreeks kreeg Van Oevelen al heel wat hulp van verschillende tattooshops, maar kandidaten kunnen zich nog steeds aanmelden via gsm 0497/13 33 25 of via mail swa.van.oevelen@skynet.be. Alle foto’s worden genomen in een studio te Kalmthout. Alles is gratis en de kandidaat modellen krijgen zelfs alle genomen foto’s digitaal mee naar huis.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder