Bekend homokoppel livestreamt huwelijk op Facebook

Zaterdag om 11.30 uur geven OUTtv-gezicht Jens Geerts (28) en radiohoofd van Joe, en ATV-presentator, Robin Vissenaekens (40) elkaar het jawoord in het gemeentehuis van Stabroek. Op zich niet spectaculair. Ware het niet dat de huwelijksceremonie volledig live en openbaar te volgen zal zijn op Facebook met nu al 7.000 volgers.
Robin en Jens zijn al 8,5 jaar samen en zaterdag treden ze in het huwelijksbootje. Oorspronkelijk was het niet de bedoeling om het huwelijk live uit te zenden. “We hebben altijd gezegd dat we het intiem wilden houden,” vertelt Jens, “Maar door de vele bevestigingen zagen we al snel dat het gemeentehuis in Stabroek dit grote aantal aanwezigen niet zou aankunnen. Het is een huwelijk waar onze vrienden en familieleden al jaren op gewacht hebben. Iedereen weet dat Robin en ik een onafscheidelijk duo vormen. Onze omgeving vroeg dan ook constant wanneer we de grote stap zouden zetten”. Toen Robin zijn Jens verraste met een sprookjesachtig aanzoek in de Efteling, tijdens opnames van OUTtv, waren heel wat mensen in hun nopjes. Het koppel kreeg ondertussen al zoveel bevestigende mailtjes voor de ceremonie dat ze niet anders konden dan mensen erop wijzen dat jammer genoeg niet iedereen in de trouwzaal binnen kan. “We willen niemand afwijzen,” zegt Jens. “Iedereen is van harte welkom maar de trouwzaal in Stabroek, waar Robin en ik officieel moeten trouwen volgens de wet, is niet voorzien op een groot aantal toeschouwers. Om niemand teleur te stellen, kwamen we op het idee om de ceremonie te livestreamen. Zo kan iedereen, die er graag bij wil zijn, meekijken vanop de eerste rij zonder dat de gemeente Stabroek een paar muren van het gemeentehuis moet slopen,” lacht Geerts. Na de ceremonie zakt het getrouwde stel af naar het Kasteel van Lebbeke waar verder gefeest wordt met vrienden, familie, collega’s en enkele bekende gezichten.
De livestream zal te volgen zijn op www.facebook.com/officialjensgeerts.http.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder