Stressfactor op het KTA te Brasschaat


Met stressfactor streeft het KTA Brasschaat voor het tweede jaar op rij naar een gezamenlijke en sfeerbevorderende invulling van de laatste schooldagen.
Een 70-tal leerlingen van mechanica, handel, metaalbewerking, elektriciteit, houtbewerking, kantoor, verzorging,… werkten alles samen uit, begeleid door enkele enthousiaste leerkrachten.
Marleen Timmermans, leerkracht godsdienst en stuwende kracht achter de leerlingenraad, was hoofdverantwoordelijke en bezieler. Zij werd intensief bijgestaan door drie geëngageerde en enorm gemotiveerde dames uit het 6de en het 7de jaar: Silke Gauwberg, Ineke Charpentier en Stéphanie Bootsgezel. Er waren optredens van The Jammin’ Troopers,  The Remedy, Lasgo en  dj Wout. Bovendien waren er  talrijke randactiviteiten voorzien: 23 meter luchtstructuur-hindernissen-parcours, een wedstrijd zeepbellenblazen, talrijke promotiestanden, gadgets die worden uitgedeeld,… Zoals dat op een echte festivalweide hoort, zijn er ook kraampjes met frietjes, ijsjes en frisdrank.
Op 1 september, na twee (hopelijk) deugddoende maanden vakantie, staan de leerlingen én het KTA-team terug paraat voor alweer een feestelijke gebeurtenis: de inhuldiging van een volledig nieuw complex voor de eerste graad!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *