Stof vreten op Schaal Sels!

podium
[Not a valid template]
Zondag 28 augustus was een ware hoogdag voor het wielrennen in onze Polders. Het mooie warme weer van de voorbije dagen zorgde ervoor dat Schaal Sels kon plaatsvinden in ideale omstandigheden.
De vernieuwing, door ook te rijden over wat men in wielertermen ‘onverharde wegen’ noemt, die vorig jaar werd ingevoerd en uniek was voor het Belgische wielrennen, kende dit jaar zijn tweede jaargang.
25 ploegen kwamen aan de start en kregen een parcours van 198 kilometers voorgeschoteld. Uiteindelijk was het topfavoriet Wout Van Aert die als winnaar in Merksem over de eindmeet bolde. Slechts een kleine 50 renners reed de wedstrijd uit, wat meteen het selectieve van de wedstrijd aantoont.
Wij trokken op pad en laten u genieten van  de (soms stoffige, zanderige!) sfeerfoto’s die wij maakten.
Een uitgebreid verslag van de wedstrijd vind je terug in ons magazine van vrijdag 2 september as.