Stichting KuBra wederom in Kasteel Ravenhof met de expositie “Het Leeft!”

Verlooij-Serengeti-king-KFr
Stichting KuBra wederom in Kasteel Ravenhof, te Stabroek met de expositie “Het Leeft!” van 20 tot en met 28 augustus 2016
Het Kasteel Ravenhof, in het Belgische Stabroek net over de grens, wordt verrijkt met een kleurrijke tentoonstelling door KuBra, Kunstenaars uit Brabant, in samenwerking met I.K.I.M. vzw.
Voor het vijfde jaar keren de Brabantse Kunstenaars terug en vullen van 20 tot en met 28 augustus de zalen van dit paleisachtige gebouw met schilderijen en sculpturen onder de titel ‘Het Leeft!’. De expositie wordt zaterdag 20 augustus om 14.30 uur feestelijk geopend door de burgemeester van Stabroek, de heer Rik Frans. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Frédérique van Alphen.
Zes Brabantse kunstenaars tonen werk dat gerelateerd is aan ‘het leven’ in al zijn verscheidenheid. De kunstenaars Marlene van Alphen, Petra Verlooij, Franca Schuurmans, Jeanette van Dun, Marion van Bergen en Geke Wijers laten de kunst ‘leven’.
Kasteel Ravenhof, Oudbroek 2 te B-2940 Stabroek. Expositie loopt van 20 tot en met 28 augustus 2016 en is alle dagen geopend van 12.00 tot 17.00 uur(m.u.v. maandag 22-8) Tijdens de openingstijden wordt u ontvangen door onze kunstenaars. Toegang gratis. U bent van harte welkom.
De kunstenaars: Marlene van Alphen (Etten-Leur); Petra Verlooij (Etten Leur); Franca Schuurmans (’s-Hertogenbosch); Jeanette van Dun (Vught); Marion van Bergen (Zundert); Geke Wijers (Woensdrecht);

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *