Steven Engelen net naast podiumplaats Paastrofee

Motorcross team Engelen nam op 24 en 25 april deel  aan de VBM Paastrofee te Meeuwen.  Steven won op zondag de 1ste reeks en werd 4 de in reeks 2 met in het dagklassement een mooie 2 de plaats. Ook werd er nog een finale gereden en deze zette Steven ook op zijn naam. Op  maandag werd hij 4 de en 11 de met een 6de plaats in het  dagklassemen. Maar in de finale werd hij toch weer mooi 2de. Voor de Paastrofee viel hij net naast het podium met een 4de plaats. Op 30 april nam Steven dan weer deel aan de BMB Belgian Championship Inters te Beervelde waar hij 18de, 17 de en 12de werd in de reeksen met een 17de plaats en met toch weer enkele puntjes moest hij tevreden zijn .Wie Steven aan het werk wil zien  moet nu zondag 8 mei naar Wuustwezel waar hij deelneemt aan de Internationalen BMB wedstrijd bij de inters open met het startnummer 91. Dennis Engelen zal deze week terug van start gaan te Lommel.